Anita

Wij zijn superblij met onze Franse hangoren van Carrol. Ze hebben een heel lief karakter, zijn nieuwsgierig en erg aanhankelijk.
Met alle informatie van Carrol is de start bij ons thuis heel goed gegaan.

20 augustus 2019

Erik en Bea van den Heuvel

Vandaag Gijs en Vera opgehaald bij Carrol-Joan. Eerst koffie en thee gedronken, daarna nog de nodige informatie gekregen. Even bij de andere dieren geweest, zien er allemaal goed verzorgd uit. Konijnen, kippen en eenden, een gezellige boel. Uiteindelijke Gijs en Vera in de reisbench, en rustig naar huis gereden. Los gelaten in hun nieuwe verblijf, en lekker op onderzoek uit. Binnen de kortste keren aan het eten en drinken. De keutels volgden al snel. We zijn erg blij met dit leuke span. Carrol-Joan, Bedankt voor de goede zorgen en service

18 augustus 2019

Josanne van Bijleveld

Na lang zoeken en verschillende fokkers te hebben gevonden, kwamen we uit bij Carrol-Joan in de Betuwe.
Na ons ingeschreven te hebben en geduldig te hebben gewacht, was het dan eindelijk zover om onze lieve 2 Franse hangoren op te halen.
In die tussentijd hebben we vaak contact gehad met carrol en konden we met alle vragen bij haar terecht! Over huisvestingen, voer en accessoires etc etc..
De overgang van de betuwe, naar ons huis, ging super, maar we vonden dit natuurlijk best spannend allemaal.
Ook hier in heeft ze ons helemaal begeleid.
En ze maakte het allebei goed!

Helaas na een aantal weken had 1 van onze konijnen een trauma opgelopen en zijn kniebanden doorgescheurd en hebben we een hele moeilijk beslissing moeten maken. Wat een verdrietige tijd was…

Maar we konden onze voedster niet alleen laten en zochten daarom wederom weer contact met carrol Joan die meteen heel lief reageerde en ons geruststelde.
Ook gaf ze meteen aan opzoek te gaan in haar nestjes naar een rammetje die onze voedster kan vergezellen.
Deze twee moeten ook weer gekoppeld worden en hier bij zal ze ons gaan helpen.

Dus mocht je opzoek zijn naar een zorgzame en lieve fokker met hart voor haar dieren? Dan ben je hier bij het goede adres! Fransehangoren.eu!

9 augustus 2019

Natasja Verberne

Afgelopen donderdagavond mochten we eindelijk Frans-Joseph ophalen .. de liefste en knapste bruinotter Franse hangoor..  In overleg met Carrol-Joan is hij daar op dinsdag bij haar dierenarts al gecastreerd.
Zodat ze hem eerst een paar dagen goed in de gaten kon houden alvorens hij met ons mee mocht.
Heel leuk dat iemand zoveel tijd en interesse in haar hobby stopt en deze graag wil delen ..
Frans-Joseph blijkt een gezellig lief knuffelkonijn te zijn .. het was het ritje naar de Betuwe meer dan waard :))

29 sept 2018

Ria Bosman

Ik heb bij Carrol een ram van één jaar oud gehaald. Dit met oog op mijn voedster die ik opnieuw wilde koppelen. Goed met haar overlegd van tevoren omdat ik niet wist of de koppeling wel zou lukken. Haar ram was net gecastreerd en mijn voedster niet altijd de vriendelijkste.
De koppeling lukte helaas, idd niet. Ik mocht de ram terug brengen, kreeg mijn betaling terug en enige weken later kreeg ik een berichtje van haar dat ze benaderd was door iemand die voor zijn driejarige ram een nieuw thuis zocht. Dankzij haar heb ik contact kunnen leggen met deze meneer en deze koppeling lukte wel!
Resultaat: ik heb weer een prachtig koppel die heel blij zijn met elkaar en de ram die ik in eerste instantie via Carrol had , is weer terug op zijn vertrouwde plek waar er meer dan goed voor hem wordt gezorgd. ! Heel fijn verlopen dus allemaal.

20 november 2018

Yvonne en Ed Geurts

Op zaterdag 18 augustus hebben we MAX, onze mignon gekleurde Franse hangoor, mogen ophalen bij Carrol-Joan.  De donderdag daarvoor is MAX, op ons verzoek, gecastreerd. Dit hebben we Carrol-Joan laten verzorgen, ze heeft goede connecties met Peter Klaver. MAX is inmiddels ruim 3,5 kilo en groeit als kool. De begeleiding en de tips die we vooraf al kregen hebben ons enorm geholpen met het bouwen van de “Konijnenvilla”.
Ook het koppelen met ons 7 jaar oude konijntje werd via telefoon en App geweldig begeleid.  Laatst nog spontaan een App ontvangen waarin Carrol-Joan informeerde hoe het met de Fransoosjes ging, zo leuk.
Als de tijd daar is en we weer een Fransoosjes willen aanschaffen dan zullen we zeker weer een beroep doen op de kennis en hartelijkheid van Carrol-Joan. Zoveel passie voor dieren, geweldig.

19 augustus 2018