Wij zijn superblij met onze Franse hangoren van Carrol. Ze hebben een heel lief karakter, zijn nieuwsgierig en erg aanhankelijk.
Met alle informatie van Carrol is de start bij ons thuis heel goed gegaan.

Anita, augustus 2019

Na lang zoeken en verschillende fokkers te hebben gevonden, kwamen we uit bij Carrol-Joan in de Betuwe.
Na ons ingeschreven te hebben en geduldig te hebben gewacht, was het dan eindelijk zover om onze lieve 2 Franse hangoren op te halen.
In die tussentijd hebben we vaak contact gehad met carrol en konden we met alle vragen bij haar terecht! Over huisvestingen, voer en accessoires etc etc..
De overgang van de betuwe, naar ons huis, ging super, maar we vonden dit natuurlijk best spannend allemaal.
Ook hier in heeft ze ons helemaal begeleid.
En ze maakte het allebei goed!

Helaas na een aantal weken had 1 van onze konijnen een trauma opgelopen en zijn kniebanden doorgescheurd en hebben we een hele moeilijk beslissing moeten maken. Wat een verdrietige tijd was…

Maar we konden onze voedster niet alleen laten en zochten daarom wederom weer contact met carrol Joan die meteen heel lief reageerde en ons geruststelde.
Ook gaf ze meteen aan opzoek te gaan in haar nestjes naar een rammetje die onze voedster kan vergezellen.
Deze twee moeten ook weer gekoppeld worden en hier bij zal ze ons gaan helpen.

Dus mocht je opzoek zijn naar een zorgzame en lieve fokker met hart voor haar dieren? Dan ben je hier bij het goede adres! Fransehangoren.eu!

Josanne van Bijleveld, augustus 2019

Afgelopen donderdagavond mochten we eindelijk Frans-Joseph ophalen .. de liefste en knapste bruinotter Franse hangoor.. In overleg met Carrol-Joan is hij daar op dinsdag bij haar dierenarts al gecastreerd.
Zodat ze hem eerst een paar dagen goed in de gaten kon houden alvorens hij met ons mee mocht.
Heel leuk dat iemand zoveel tijd en interesse in haar hobby stopt en deze graag wil delen ..
Frans-Joseph blijkt een gezellig lief knuffelkonijn te zijn .. het was het ritje naar de Betuwe meer dan waard :))

Natasja Verberne, sept 2018

Ondertussen alweer 3 weken geleden dat we onze franse hangoren, Fox & Sienna (broer en zus) ophaalden. En het tripje vanuit België naar Echteld was méér dan de moeite waard! Carrol, die met hart en ziel voor haar diertjes zorgt, heeft ons meer dan voldoende raad en advies gegeven. En dit met zó veel enthousiasme! DANKJEWEL Carrol voor de 2 supermooie knuffel-‘beren’ die ongelooflijk aanhankelijk en kerngezond zijn!

Heidi de Hondt, sept 2018

Als je een Franse Hangoor wil moet je hier zijn . Heb James (foto) nu 4 dagen en hij voelt zich al helemaal thuis . Dat komt zeker ook door de zorg en aandacht die er aan vooraf gegaan is .. veel contact geweest met fransehangoren.eu . Altijd tijd om te antwoorden en vragen te beantwoorden .. kennis en humor zeker ook aanwezig 😊.. heel
blij met James en hoe het gegaan is .. aan te bevelen 😍👍🏼

José Timmerman, febr. 2019

3 dagen geleden Benjamin opgehaald. Hij is superlief en voelt zich al helemaal op zijn gemak. Bij het ophalen veel informatie gehad en ook alle mogelijkheid om vragen te stellen via de app toen we eenmaal thuis waren. Ik heb het contact als zeer prettig ervaren en je ziet dat de Franse hangoren goed gesocialiseerd zijn.

Afbeelding kan het volgende bevatten: hond en buiten

Natascha Brands, aug 2019

Vandaag Gijs en Vera opgehaald bij Carrol-Joan. Eerst koffie en thee gedronken, daarna nog de nodige informatie gekregen. Even bij de andere dieren geweest, zien er allemaal goed verzorgd uit. Konijnen, kippen en eenden, een gezellige boel. Uiteindelijke Gijs en Vera in de reisbench, en rustig naar huis gereden. Los gelaten in hun nieuwe verblijf, en lekker op onderzoek uit. Binnen de kortste keren aan het eten en drinken. De keutels volgden al snel. We zijn erg blij met dit leuke span. Carrol-Joan, Bedankt voor de goede zorgen en service

Erik en Bea van den heuvel, aug. 2019

Geweldige locatie, grote, net onderhouden rennen met overdekte binnenplaats.

De service is zeer vriendelijk en vooral het enthousiasme spatte er af! Op iedere vraag kreeg ik zeer uitgebreid antwoord en de passie van het fokken spat er vanaf.

Erg belangrijk voor mij was vooral het meedenken, tips met koppelen en de nazorg (lees, interesse na aanschaf en zeer snel reageren op vragen etc)

In het kort:
2 fransoosjes aangeschaft, laten castreren en mijn huidige voedster ook bij dezelfde arts laten helpen. Zeer tevreden met de gastvrijheid, service en zeker een aanbeveling voor anderen!!!…

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, plant

Bart Jonas,, sept 2018

Ik heb bij Carrol een ram van één jaar oud gehaald. Dit met oog op mijn voedster die ik opnieuw wilde koppelen. Goed met haar overlegd van tevoren omdat ik niet wist of de koppeling wel zou lukken. Haar ram was net gecastreerd en mijn voedster niet altijd de vriendelijkste.
De koppeling lukte helaas, idd niet. Ik mocht de ram terug brengen, kreeg mijn betaling terug en enige weken later kreeg ik een berichtje van haar dat ze benaderd was door iemand die voor zijn driejarige ram een nieuw thuis zocht. Dankzij haar heb ik contact kunnen leggen met deze meneer en deze koppeling lukte wel!
Resultaat: ik heb weer een prachtig koppel die heel blij zijn met elkaar en de ram die ik in eerste instantie via Carrol had , is weer terug op zijn vertrouwde plek waar er meer dan goed voor hem wordt gezorgd. ! Heel fijn verlopen dus allemaal.

Ria Bosman, nov 2018

Op zaterdag 18 augustus hebben we MAX, onze mignon gekleurde Franse hangoor, mogen ophalen bij Carrol-Joan. De donderdag daarvoor is MAX, op ons verzoek, gecastreerd. Dit hebben we Carrol-Joan laten verzorgen, ze heeft goede connecties met Peter Klaver. MAX is inmiddels ruim 3,5 kilo en groeit als kool. De begeleiding en de tips die we vooraf al kregen hebben ons enorm geholpen met het bouwen van de “Konijnenvilla”.
Ook het koppelen met ons 7 jaar oude konijntje werd via telefoon en App geweldig begeleid. Laatst nog spontaan een App ontvangen waarin Carrol-Joan informeerde hoe het met de Fransoosjes ging, zo leuk.
Als de tijd daar is en we weer een Fransoosjes willen aanschaffen dan zullen we zeker weer een beroep doen op de kennis en hartelijkheid van Carrol-Joan. Zoveel passie voor dieren, geweldig.

Yvonne en Ed Geurts, aug 2018

Een paar weken terug hebben wij onze zwartotter hangoor Bob opgehaald, wat een heerlijk beest! Toen we hem ophaalden was hij al erg mak, maar we hebben hem inmiddels al veel tammer gekregen. De eerste week at hij al zonder schroom uit mijn hand en liet hij zich aaien, inmiddels komt hij regelmatig op ons af voor een aai of wat lekkers. Carol voorzag ons van de beste adviezen en is lekker nuchter. Ze geeft echt om haar beestjes die lekker door haar tuin rondhuppelen. Een echte dierenvriend, die ook na de aankoop contact blijft houden.

Annelies Hardeman, sept 2018

Vandaag een mooie lieve franse hangoor opgehaald. Goed geadviseerd en blij naar huis⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mechteld te Hennepe, sept 2018

De eigenaresse heeft enorm veel kennis over dit ras en deelt dat graag. Ook als je de konijntjes eenmaal thuis hebt mag je haar dag en nacht om raad vragen!

Brigitte van Londen, sept 2018

Ontzettend blij met onze rammen! En wat was het prettig tijdens het aftellen (�) contact te houden, en kundig geadviseerd te worden. Alleen maar lof! Prachtige lieve konijntjes opgehaald die het meer dan goed hebben gehad de eerste weken, wat een gerust gevoel geeft.

Marloes Wemmers, sept 2018

Via Carrol twee lieve Franse Hangoortjes gekregen (herplaatsing), zij is zo begaan met de diertjes en je kunt haar altijd om raad vragen, super!

Carla de Boer, nov 2018

Twee jaar geleden hebben we bij Carrol twee prachtige rammen gekocht. Met veel enthousiasme en kennis vertelde ze over dit bijzondere ras. Ook nadat we de fh hadden opgehaald kon ik om advies vragen. Ook haar website ziet er overzichtelijk en up-to-date uit, complimenten!

Monique Muders, 2016