Wij werken samen met Kliniek Klaver-4-dieren

Dierenarts: Peter Klaver 

Studeerde in 1986 in Utrecht af als dierenarts met als afstudeerrichting bijzondere dieren en tropische diergeneeskunde en werkte daarna in Afrika en Saoedi Arabië. Na terugkeer in Nederland woonde en werkte hij gedurende dertien jaar als dierenarts en hoofd van de veterinaire afdeling in de Amsterdamse dierentuin Artis en behandelde alle Artis-dieren, van vis tot olifant.
In die periode presenteerde hij ook een wekelijks radioprogramma bij Radio Noord-Holland over Artis, en beantwoordde hij vragen van luisteraars over hun huisdieren en werkte hij bij Animal Planet en in ‘Alle Dieren Tellen Mee’. In 2001 startte Peter met de website www.dierennieuws.nl die nu al twaalf jaar een van de grootste dierensite is van Nederland en België.

De praktijk in Dodewaard

De praktijk staat voor goede zorg.  Vaak op reguliere basis, maar ook met homeopathie, acupunctuur.
Uit heel Nederland wordt deze praktijk bezocht op doorverwijzing van anderen dierenartsen  voor een ‘second opinion’.

Door moderne apparatuur, zoals digitale röngten, echo maar ook bloedonderzoek (klinische chemie en hematologie) en bacteriologie kan met snel diagnose stellen en een gerichte behandeling starten.

controles, entingen en kleine ingrepen

Al onze konijnen worden gezien en geënt door Peter Klaver.  Hij kijkt de dieren na en begeleid onze fokkerij op medisch vlak.  Kleine ingrepen worden vaak bij ons op lokaties uitgevoerd. Wanneer nodig worden onze konijnen in de kliniek bij Klaver-4-dieren behandeld.